2021-01-04

Rok 2021

Máme za sebou rok 2020, který byl tak trochu nešťastný. Společné tréninky byly spíše výjimkou, z plánovaných cca 150 tréninků jsme jich absolvovali 70. Nevypadá to, že by se situace v oblasti tréninkových možností v následujících týdnech zlepšila. Nezbývá tedy než vsadit na individuální přístup a trénovat samostatně, jak to jen situace dovolí. Naštěstí počasí je zatím příznivé, takže venkovním tréninkům nic nebrání.

Přáli bychom si, abyste v tomto nadcházejícím období nepolevili ve svém zájmu o triatlon a trénovali samostatně a pravidelně tak, jak to dělají dospělí triatlonisté již od vzniku tohoto individuálního sportu. Tréninkový plán pro běžecké tréninky je k dispozici na našich stránkách. Rovněž je možné na různých webových stránkách najít mnoho nápadů na cvičení, posilování i všestrannou přípravu. I my se budeme snažit umisťovat na naše stránky náměty na tréninky a cvičení.

Záleží na vašem přístupu, jestli najdete vůle a dost sil a odhodlání, abyste uspěli. A nejedná se pouze fyzické síly, ale také o trpělivost a kázeň v přípravě, psychickou odolnost a vytrvalost.

Přejeme vám všem našim mladým i starším sportovcům, abyste tento rok zvládli bez zdravotních komplikací, aby vás neopustila chuť sportovat a těšíme se na společné tréninky, které věříme, že v krátké době opět zahájíme.

Hodně štěstí, zdraví a úspěchů v roce 2021 vám všem přejí trenéři.

DĚKUJEME ZA PODPORU